Neil Youngs Global Village

Gaute Eiterjord og Henriette Stoltenberg på stand i Neil Youngs Global Village på Stavernfestivalen.
Gaute Eiterjord og Henriette Stoltenberg på stand i Neil Youngs Global Village på Stavernfestivalen.

Nettverk for GMO-fri mat og fôr var 7. juli på plass i Neil Youngs Global Village på Stavernfestivalen. Den samfunnsengasjerte artisten har med seg denne “landsbyen” på turné gjennom Europa, for å gi forskjellige organisasjoner i landene han besøker mulighet til å nå ut med informasjon om flere viktige samfunnspørsmål, blant annet genmodifisert mat.

I et av hans nyeste album “The Monsanto Years” tar han opp flere spørsmål som omhandler makt og matproduksjon. Artisten er sterk tilhenger av at GMO-produkter skal bli merket i USA, slik at forbrukerne skal ha informasjon om hva maten inneholder.

Du kan lese mer om Neil Youngs Global Village her.